RSS

27. september 2003 kl 19:58

September 27

Har ikke endret på noe ennå, men siden Monica ville at jeg skulle oppdatere… =P

Har vært ganske opptatt med lekser i det siste, jeg har en innlevering til neste uke, og to andre innleveringer til uka etter det, så jeg har altså hele tre (3) innleveringsoppgaver i løpet av de to kommende ukene!! Så jeg beklager at jeg ikke får oppdatert så mye, eller ikke er så ofte på MSN/ICQ. Skjønt, hvem bruker vel ICQ lenger? Husker i gode gamle dager da alle brukte ICQ og Microsoft såvidt hadde kommet så langt at de prøvde å monopolisere nettleser-markedet med Internet Exploder. Jepp, det var tider det.

Når det gjelder denne siden her, så kommer jeg kanskje til å prøve å ha en slags blog-lignende side igjen. Men denne gangen bare til å skrive litt småmorsomme ting. I steden for å prøve å skrive hva jeg har gjort og sånt. Selv om det blir litt av det også. Kan si at jeg og Leon har drevet og flyttet om på ting i PC-stua, men jeg vet ikke helt om jeg liker den nye plasseringen av skjermen min, den står rett mot veggen nå, slik at jeg må ha ansiktet nærmere PCen. =(

Nei, nå får det holde, ellers blir det så mye tekst at folk ikke gidder å lese…

 

Posted by on 2003-09-27 in Uncategorized

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *