RSS

28. oktober 2003 kl 14:00

October 28

Mens amerikansk skoleungdom sverger til kniver og pistoler, er japanernes våpenvalg noe mer sofistikert.

Sjekk denne siden: Støtt Passion! En profesjonell film om Jesus!

Jeg skal la være å klage over leksene denne gangen. Men jeg kan nevne at jeg la til en peker til Elin sin hjemmeside! Hvis noen andre har hjemmeside som jeg ikke har tatt med, så si fra, så skal jeg legge det til!

Jeg så på Kill Bill for en uke sida. Var en ganske morsom film, men ekstremt voldelig og blodig. Anbefales ikke for sarte sjeler. Likte scenen som etterliknet Zorro, skjønt jeg er temmelig sikker på at det ikke er avkuttede kroppsdeler i noen av Zorro-filmene som har vært. Film-teknikkene har virkelig kommet langt siden den gang.

Forresten er Mega Man Zero 2 noe av det mest ekstremt vanskeligste plattformspillet jeg har spilt hittil. Final Fantasy Tactics vinner derimot for rollespill-sjangeren, skjønt den heller kanskje mer mot strategispill..? Iallfall har jeg ikke kommet noe lenger på det siden sist. Delvis pga lekser også, men men… *sukk* Får prøve å bruke litt tid på powerlevelling før jeg prøver å komme videre i historien der.

 

Posted by on 2003-10-28 in Uncategorized

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *