RSS

3. oktober 2003 kl 00:28

October 03

I følge http://www.friendship4all.net/ er det internasjonal vennskapsuke. Det er et mysterium at folk mottar e-post om internasjonale vennskapsuker året rundt, uten å lure på hvorfor det er mer enn en internasjonal vennskapsuke per år, eller på hvorfor det ikke står oppgitt noen dato på denne såkalte vennskapsuken.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke lager en link til den adressen for vennskapsuken. Jo, grunnen er at jeg sjekket kildekoden til den siden, og oppdaget at den kjørte en javascript-fil, som popper opp et usynlig vindu som gjemmer seg i bakgrunnen. Det dette vinduet gjør, er å poppe opp reklamevinduer en gang i blant. Så ikke vær overrasket hvis du etter å ha besøkt den siden, plutselig får opp reklamebannere ut fra intet.

Jeg vil også nevne er at det er ekstremt lite lurt å fylle inn e-post-adressen sin, eller de til vennene dine, inn i det skjemaet. Grunnen er at eventuelle adresser som du sender inn med det skjemaet, etter alt sannsynlighet vil komme til å få massevis med SPAM i innboksen etter noen dager. Selv det å videresende html-meldinger som du har fått er ikke særlig lurt, fordi html-meldinger inneholder gjerne bilder, og selv disse bildene kan brukes til å plukke informasjon fra pcen. Tror du meg ikke? Se bare her:

Så, mitt forslag til folk er at de er ekstremt forsiktige med kjedemail, da de stort sett er en måte for SPAMMERE å plukke opp e-post-adresser slik at de kan sende masse SPAM til deg. Ikke skyld på internett-leverandøren når innboksen din fylles med SPAM, hvis du uten å tenke deg om videresender slike e-poster og fyller e-post-adressen din i alskens tvilsomme skjemaer.

 

Posted by on 2003-10-03 in Uncategorized

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *